Lahjoita

Operaatio Ruokakassi ry on v. 2008 perustettu mm. ruoka-aputyötä tekevä hyväntekeväisyysjärjestö, joka toimii Turussa ja lähialueilla.

 

Vuoden 2017 keväällä Operaatio Ruokakassin jäsenjärjestöjä on 27 kpl, joiden kautta ruokakasseja jaetaan keskimäärin 80 kertaa kuukaudessa.


Kasseja jaetaan v. 2017 yhteensä n. 135.000 kpl ja lämmin ateria tarjotaan n. 25.000 kertaa. Ruokaa jaetaan yhteensä noin 875 tonnia. Vapaaehtoisia auttajia toiminnassa oli mukana yli 500 henkilöä.

Miksi teemme tätä työtä?

 

OR:n tunnuslause löytyy Jeesuksen omista sanoista Matteus 25:35 "minulla oli nälkä ja te annoitte minulle ruokaa, minulla oli jano ja te annoitte minulle juotavaa, minä olin alaston ja te vaatetitte minut…"

 

Rakkauden teot niiden tarpeessa olevia lähimmäisiä kohtaan ovat erittäin merkittäviä Jeesuksen mukaan. Kun teemme ihmisille jotakin hyvää, teemme sen itselleen Jeesukselle.

Raamatussa puhutaan siitä, että ihaninta ihmisessä on hänen laupeutensa. Laupeutta voi osoittaa ainoastaan silloin, kun joku lähimmäisistämme on avun tarpeessa.

 Laupeus ei ilmene vain säälin tunteena, vaan myös toimintana. Laupeuden harjoittaminen käytännössä on ikään kuin teoiksi puettua rakkautta. Elävä usko pukeutuu tekoihin.

Kun kurjuus lisääntyy, työttömien jonot pitenevät ja yhä useampi perhe putoaa köyhyys-rajalle, meillä on ennennäkemättömän huikea mahdollisuus osoittaa laupeutta. Operaatio Ruokakassi on olemassa tätä laupeudentyötä varten. Tule mukaan työhömme. Auta meitä auttamaan.

 Tule mukaan Operaatio Ruokakassi ry:n tekemään diakoniatyöhön antamalla lahjasi keräystilillemme:

 

 FI 50 1590 3000 2044 36

 

Kiitos lahjastasi!

 

 

 

 

 

Meille vähän on paljon!