Lahjoita

Operaatio Ruokakassi ry on v. 2008 perustettu mm. ruoka-aputyötä tekevä hyväntekeväisyysjärjestö, joka toimii Turussa ja lähialueilla.

 

Vuoden 2019 alussa Operaatio Ruokakassin jäsenjärjestöjä on 37 kpl, joiden kautta ruokakasseja jaetaan keskimäärin 100 kertaa kuukaudessa.


Kasseja jaettiin v. 2018 yhteensä n. 187.000 kpl ja lämmin ateria tarjottiin n. 25.000 kertaa. Ruokaa jaettiin yhteensä noin 1351 tonnia. Vapaaehtoisia auttajia toiminnassa oli mukana yli 500 henkilöä.

Miksi teemme tätä työtä?

 

OR:n tunnuslause löytyy Jeesuksen omista sanoista Matteus 25:35 "minulla oli nälkä ja te annoitte minulle ruokaa, minulla oli jano ja te annoitte minulle juotavaa, minä olin alaston ja te vaatetitte minut…"

 

Rakkauden teot niiden tarpeessa olevia lähimmäisiä kohtaan ovat erittäin merkittäviä Jeesuksen mukaan. Kun teemme ihmisille jotakin hyvää, teemme sen itselleen Jeesukselle.

Raamatussa puhutaan siitä, että ihaninta ihmisessä on hänen laupeutensa. Laupeutta voi osoittaa ainoastaan silloin, kun joku lähimmäisistämme on avun tarpeessa.

 Laupeus ei ilmene vain säälin tunteena, vaan myös toimintana. Laupeuden harjoittaminen käytännössä on ikään kuin teoiksi puettua rakkautta. Elävä usko pukeutuu tekoihin.

Kun kurjuus lisääntyy, työttömien jonot pitenevät ja yhä useampi perhe putoaa köyhyys-rajalle, meillä on ennennäkemättömän huikea mahdollisuus osoittaa laupeutta. Operaatio Ruokakassi on olemassa tätä laupeudentyötä varten. Tule mukaan työhömme. Auta meitä auttamaan.

 Tule mukaan Operaatio Ruokakassi ry:n tekemään diakoniatyöhön antamalla lahjasi keräystilillemme:

 

FI36 5319 0420 1189 81

viitenumero 12399

 

Kiitos lahjastasi!

 

 

 

 

 

Meille vähän on paljon!