Tapahtumakalenteri

Krito-ryhmä vapaaehtoisilleKeskiviikko  20.9.2017 - Keskiviikko 1.11.2017 - Akselintie 16

Oletko mukana vapaaehtoistyössä omassa seurakunnassasi Ruokakasseja jakamassa tai palveletko muuten OPERAATIO RUOKAKASSIN vapaaehtoisena?

Tervetuloa vertaisryhmä Kritoon           

Kristillinen toipumisryhmä KRITO on sielunhoidollinen vertaisryhmä ja jakamisen paikka.

 Ryhmän elementit ovat omasta itsestä kertominen, toisten kuunteleminen, kirjoittaminen ja rukous. Periaatteina ovat ehdoton luottamuksellisuus ja toisten kuunteleminen ilman neuvomista.

Jokainen on mukana itseään varten tasavertaisena ryhmän jäsenenä. Ryhmässä opetellaan puhumaan totta omista kokemuksista ja tunteista.

Turvallisessa ilmapiirissä on mahdollista pysähtyä kohtaamaan oman elämän kipukohtia ja lähteä etsimään yhteyttä omaan itseensä, tunteisiinsa ja tarpeisiinsa. Se merkitsee haastetta ja mahdollisuutta tulla yhä enemmän omaksi itseksi.

                                                                                            

 Ryhmä kokoontuu seitsemän kertaa, kerran viikossa keskiviikkoisin klo 14–16 ajalla 20.9.2017-1.11.2017 Akselintie 16, 20200 Turku.  Ryhmän aiheet perustuvat kirjaan ”Matka Valoon”. Kirjan saa jokainen lainata ryhmän ajaksi tai halutessaan kirjan voi ostaa hintaan 15€.

 

Ilmoittaudu viimeistään 31.8. mennessä Sarita Hirviniemelle sarita.hirviniemi@operaatioruokakassi.com, 045 1502251. Ilmoittautuneet haastatellaan viikolla 36.

Tervetuloa mukaan. OPERAATIO RUOKAKASSI

Minna Koli-Virtanen ja Sarita Hirviniemi