Share |

Eväsreppu-projektin sisältö

Hankesuunnitelma, Eväsreppu-projekti 2016-2018

Operaatio Ruokakassi ry.

                      EVÄSREPPU- PROJEKTIN SISÄLTÖ

 Eväsreppu-projekti on STEA: n rahoittama kolmivuotinen perhe- ja lapsityön projekti, jossa työskentelee kaksi ohjaajaa. Projekti toimii yhteistyössä Operaatio Ruokakassin jäsenyhdistysten ja- seurakuntien, Turun alueen seurakuntien sekä Turun kaupungin kanssa. Projekti pyrkii verkostoitumaan laajasti Turun alueen lapsi -ja perhetyötä tekevien järjestöjen ja muiden tahojen kanssa ja etsii uudenlaisia yhteistyömuotoja.

Eväsreppu -projekti tavoittaa yksittäisiä perheitä ruokajaoissa ja kartoittaa heidän tarpeitaan erilaisille palveluille. Ohjaajat antavat palveluohjausta ja tukevat lapsiperheitä monipuolisesti.

 

                     EVÄSREPPU-PROJEKTIN TARVE

 Jos mieltäsi askarruttavat erilaiset elämääsi liittyvät kysymykset esimerkiksi vanhemmuuteen, taloustilanteeseen, arjesta selviytymiseen tai muuhun elämääsi liittyvään asiaan, Eväsreppu-projektin ohjaajat auttavat ja tukevat sinua elämäsi haasteissa ja kysymyksissä. Operaatio Ruokakassin yhteydessä toimii vaatevarasto, mistä lapsiperheet ja aikuiset voivat saada vaateapua.

Eväsreppu-projekti tekee yhteistyötä Turun ja Kaarinan srk: yhtymän kanssa ja on mukana Paakarlan, Runosmäen ja Raunistulan perhekerhoissa. Eväsreppu järjestää myös erilaisia ryhmiä, esimerkiksi äitien voimaantumisryhmiä. Lisäksi Eväsreppu järjestää lapsiperheille tapahtumia ja on mukana Operaatio Ruokakassin yhteisissä tapahtumissa.

 

                            VAPAAEHTOISTYÖ

 Eväsreppu-projektissa työskentelee monia vapaaehtoisia. Vapaaehtoisia toimii esimerkiksi perhekerhoissa, vaatevaraston tehtävissä, lapsiperhetapahtumissa ja lastenhoitotehtävissä. Jos vapaaehtoistyö Eväsreppu-projektissa kiinnostaa sinua, ota yhteyttä Eväsrepun ohjaajiin Päiviin tai Minnaan.

                            EVÄSREPUN VIESTINTÄ

 Eväsreppu tiedottaa viikottain sosiaalisessa mediassa omassa Eväsrepun-Facebook ryhmässä. Jonkin verran Eväsreppu tiedottaa myös Operaatio Ruokakassin Facebook-ryhmän kautta. Olemme myös säännöllisesti kertomassa Eväsrepun työstä ruokajaoissa ja kohtaamassa lapsiperheitä. Lisäksi olemme mukana järjestömessuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Käymme myös vierailuilla yhteistyökumppaneiden luona kertomassa Eväsrepun työstä.