Share |

Eväät Arkeen- projekti on päättynyt 31.3.2017

Koordinaattorin esittely

Olen Jari Niemelä ja paljasjalkainen turkulainen. Kansakoulussa osasin uskonnon läksyt aina kuva_29_edited_pieni.jpgsanasta sanaan ulkoa, jonka takia äitini totesikin jo silloin, että minusta tulee isona pappi. Ja niin sitten lopulta tulikin – mutta tuli paljon muutakin.

Peruskoulutukseltani olen laivanrakennusteknikko ja olen työskennellyt useita vuosia isossa insinööritoimistossa laivojen suunnittelutiimissä. 1990- luvun alkupuolella opiskelin teologiaa ja sen jälkeen toimin Vapaakirkossa pastorina monen vuoden ajan. Kouluttauduin myös työnohjaajaksi 2000- luvun puolivälissä.

Minulla on myös rakennusalan osaamista ja oli oma rakennus- ja remontointialan yritys ennen Eväät Arkeen-projektia.

Olen toiminut seurakunnallisissa johtotehtävissä vanhimmiston/ hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana useita vuosia Turun ja Joensuun vapaaseurakunnissa. Uskoon olen tullut yli kolmekymmentä vuotta sitten nuorena miehenä.

Harrastan mm. kävelyä ja juoksua, punttisalilla käyntiä ja lukemista. Syvälliset keskustelut ja -pohdinnat ovat myös mukavia.

Eväät Arkeen – projektin koordinaattorina ajattelen niin, että Operaatio Ruokakassin toiminta on kasvanut ja laajentunut ja tulee edelleen kasvamaan. Laajentumisen salaisuus ei ole yksi tai muutama lahjakas ja loistava ihminen vaan se on yhdessä tekeminen ja vastuun jakaminen laajalla rintamalla. Meitä on monta hyvälle asialle omistautunutta ja se on mahtavaa! Ja tämä toiminta kaiken kaikkiaan, uskallan sanoa, on vahvasti Jumalan mielen mukaista toimintaa. ”Ihaninta ihmisessä on hänen laupeutensa”-sanoo Raamattu. Tästä työstä Taivaan Isä tykkää!

Ohjaajan esittely

Olen Sarita Hirviniemi ja aloitin Eväät Arkeen-ohjaajan työssä tammikuussa 2016. Valmistuin sosionomiksi joulukuussa 2015 ja olen suuntautunut toiminnallisiin menetelmiin. Aikaisemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja. Olen opiskellut myös teologiaa Belgiassa ja valmistunut 2001. Olen naimisissa ja kolmen lapsen äiti. Perheeseemme kuuluu myös koira, kissa ja kaksi kania. Vapaa-aikaani vietän mielelläni perheeni kanssa ja eläimiä hoitaen. Tykkään käsitöiden tekemisestä, valokuvauksesta, laulamisesta ja pianon soitosta.

Eväät arkeen projektissa haluan olla mukana kohtaamassa erilaisia ihmisiä sekä nähdä heidän tarpeensa. Toivon, että omalla työpanoksellani ja lahjoillani voisin olla kehittämässä Operaatio Ruokakassin työtä.

Sarita_Hirviniemi.jpg