Share |

Liity jäseneksi/tukijaksi

logo2_verkko.jpg

TAHDOKO SINÄKIN OLLA ARKISANKARI?

 

Operaatio Ruokakassi ry on vapaaehtoisvoimin toimiva hyväntekeväisyysyhteistyöjärjestö Turun seudulla. Operaatio Ruokakassi ry:n jäsenseurakuntien ja -yhdistysten jokapäiväisessä avustustyössä ja yhdistyksen suurtapahtumissa ahkeroi joka viikko satoja vapaaehtoistyöntekijöitä.

Operaatio Ruokakassin toiminnan tarkempi kuvaus löytyy nettisivultamme kohdasta "etusivu" ja alaotsikko "Operaatio Ruokakassi ry:n toiminnan kuvaus"

Operaatio Ruokakassi ry. hankkii jaettavaa ruokaa tehtaiden ja einesvalmistajien varastoista, joita on Turun alueen lisäksi mm. Suur-Helsingin alueella, Järvenpäässä, Keravalla, Sipoossa ja Lahdessa. Toimintavuoden 2017 aikana Operaatio Ruokakassi ry jakoi jäsenseurakuntiensa ja – yhdistystensä diakonisen työn kautta n. 1146 tonnia ruokaa. Tämä tarkoittaa noin 158.400 ruokakassia vuodessa ja lämpimiä aterioita tarjottiin eri tapahtumissa ja jäsenjärjestöjen yhteisöruokailuissa n. 25.000 kpl.

Operaatio Ruokakassi ry:n hankkimaa ruokaa on toimitettu myös seurakuntien järjestämille leireille ja lastenleireille. Harkinnanvaraisesti ja kertaluonteisesti ruokaa on annettu joidenkin yhdistysten ja yksityishenkilöiden kautta jaettavaksi esim. Baltian maihin ja Venäjälle suuntautuneisiin avustuskuormiin.

 

 Ilman Sinua työmme vähävaraisten ja syrjäytyneiden auttamiseksi ei kuitenkaan olisi mahdollista.

Leipäjonot ovat pidentyneet. Tarvitsemme työllemme niin tukijoita kuin esirukoilijoita. 

 

Liity mukaan suureen ArkiSankareiden joukkoon ja anna hyvän kiertää.

  

Huomaa, että liittyminen Operaatio Ruokakassi ry:n jäseneksi ei ole edellytys ruokakassin saamiselle. Olet tervetullut hakemaan avustuskassin mistä tahansa yhdistyksemme seurakuntien ja yhdistysten jakopisteistä ilman OR ry:n jäsenyyttä. A-killasta kassia haettaessa pitää kuitenkin olla A-killan jäsen.


LINKKI: JÄSENKAAVAKEHAKEMUS, JONKA VOI LÄHETTÄÄ NAPPIA PAINAMALLA

kiitoslogo.jpg