Share |

KOULUTUKSET

skannaus_0015.jpg

skannaus_0003.jpg

Operaatio Ruokakassi ry:n Eväät Arkeen hankkeen järjestämä koulutuspäivä

keskiviikkona 19.03.2014

Tervetuloa Operaatio Ruokakassin jäsenjärjestöjen diakonisesta työstä vastaavien  keskusteluiltaan! Ajankohta on keskiviikko 19.03.2014 klo 18-21. Turun Vapaaseurakunnan kahvila Tuureporinkatu 10. Illan aikana saat eväitä omaan diakoniseen työhösi.

Illan alustajana diakoni, ammatti-aineiden opettaja Hilkka Helena Katainen ja

diakonissa, TtM, opettaja Erja Mäenpää

 

Ohjelma:

1) ”Diakoniaa ovet auki” / Hilkka Helena Katainen

2) ”Diakoniaa ilman euroja” / Erja Mäenpää

3) Keskustelufoorumi aiheesta ”Mitä leipää on annettavana?”

 

noin klo 19       kahvi + suolaista/makeaa iltapalaa, jonka jälkeen jatkamme illan teemaa

 

Ilmoittautumiset tarjoilua varten Eväät Arkeen projektikoordinaattorille Jari Niemelälle

jari.niemela@operaatioruokakassi.com, tai p. 045 1502250

 

Tervetuloa mukaan hankkimaan tärkeitä työkaluja diakoniseen työhön! t. Jari ja Erja

Lämmin tervehdys sinulle joka olet ilmoittautunut mukaan 16.11 koulutus/virkistäytymispäivään. Tapahtumakalenterista löydät päivän ohjelman.

Tässä vielä lisäohjeistusta päivään, jotta se olisi sinulle mahdollisimman antoisa ja mukava!

- Tulethan paikalle hyvissä ajoin, viimeistään 11.45 jotta pääsemme aloittamaan päivän ohjelman aikataulun mukaisesti klo 12. Sisäänkäynti pääovesta. Olemme ala-aulassa sinua vastassa ja opastamme koulutustilaan, hissit löytyvät sisääntuloaulasta, koulutustila on toisessa kerroksessa. Matkan varrella on  koulutuksen nimellä varustetut opasteet. Myös sisääntuloaualan infotaululla näkyy  koulutuksen tiedot.

- Koska päivä sisältää aktiivista toimintaa (ergonomiaharjoituksia, sauvakävelymahdollisuus, uintia, saunomista) on hyvä pukeutua rentoihin vaatteisiin ja mukaviin jalkineisiin, sekä muistaa ottaa mukaan uimapuku ja pyyhe. Huom! jos olet menossa sauvakävelemään ja jos sinulla on omat sauvat, ota ne mukaan (sekä säänmukaiset ulkovaatteet).

Jos olet ilmoittautunut, etkä jostain syystä pääsekään osallistumaan, peruutatahan tulosi mahdollismimman pian. Näin vapautuu paikka jollekin toiselle, tulijoita on tulossa enemmän kuin on ollut mahdollista ottaa mukaan

Oikein mukavaa ja antoisaa päivää sinulle toivottaa Eväät Arkeen Jari&Erja sekä Operaatio Ruokakassin väki

 

 

Caribia 16.11.2013

Tervetuloa mukaan virkistäytymään ja voimaantumaan hyvässä seurassa! t. Jari ja Erja

HUOM! Virkistäytymispäivän tapahtuma täynnä

 
 
 
 
 
 
 
Ilmainen Hygieniapassikoulutus syksyllä 2013
 
 
 Kaikki jäsenjärjestöjen vapaaehtoiset! Operaatio Ruokakassin Eväät Arkeen projekti järjestää hygieniapassikoulutuksen Vapaakirkon kahviossa, Tuureporinkatu 10, 27.11. ja 4.12. keskiviikkoiltaisin 18-21. Kouluttajana Jari Tulonen. Sitovat ilmoittautumiset projektikoordinaattori Jari Niemelälle p.0451502250, jari.niemela@operaatioruokakassi.com tai projektiohjaaja Erja Mäenpäälle 0451502251, erja.maenpaa@operaatioruokakassi.com
 
 
 
 
 
 
Jos sinulla on toiveita tai ideoita uusia koulutuksia varten otathan yhteyttä Eväät Arkeen -projektin työntekijöihin. Kiitos!